15 April 2008

Apologia del toilet seat tossing

El toilet seat tossing, una de les més modernes mostres de l'avenç americà i que consisteix a llançar un seient de lavabo el més lluny possible, és sense cap mena de dubte una de les aportacions més fonamentals a la cultura dels nostres dies.

En primer lloc, cal posar en joc tant la sostenibilitat d'aquesta activitat com el seu respecte vers el medi ambient. En un món destrossat per l'abús de recursos naturals que suposen les pistes de golf i futbol, sense anar més lluny, el toilet seat tossing presenta una nova alternativa perfectament compatible amb les noves exigències del planeta.

Seguidament, cal tenir en compte que les competicions i els entrenaments possibiliten l'associació i la reunió amb gent dels mateixos gustos i, sens dubte, de les més altes esferes de la intel·lectualitat del país.

En resum, el toilet seat tossing és el nou esport del futur: té totes les característiques que duen al triomf en la societat americana, i, si té èxit a Amèrica, evidentment és bo per tothom.

2 comments:

LSEP said...

Què més espereu, si ens fan escriure un text argumentatiu sobre el nostre esport preferit? Per favor! Que ja no estem a segon de primària!

Adasa Aeneas said...

JA JA JA... me ha encantado la ultima frase!! Ahí bien fuerte!