9 April 2011

Savieses Q6 (II)

Aquesta feina la feu per parelles de màxim dues persones... (Ull aquí! COM A MÀXIM!!)

Nosaltres no fem centrals nuclears... a classe! A fora, feu el que vulgueu. (Aparteu les criatures! Enginyers industrials en llibertat!)

(Parlant de normativa contra incendis.) Comburent: oxigen. Tampoc us recomanaria ser gaire integristes amb això d'evitar totalment la presència d'oxigen dins del vostre edifici.... més que res, pel benestar dels ocupants. (Manies. Tot manies.)

Per exemple: apareix un ratolí gamberro que rosega l'aïllant dels cables i ja tenim un curtcircuit... guspira... FOC! No us preocupeu, avui dia ja cobreixen els cables de coses que no agraden als ratolins. (Ja. És el que tenen les generacions anteriors. En la seva ignorància, recobrien els cables de formatge. Evidentment!)

Les unitats són xunguíssimes, VA/rpm... que no entri aquí un físic, que li agafa algo! (Bfff... Pitjor pels físics!)

(Dibuixant una ranura en un rotor.) Aquesta és xula... Bé, xula... Té més aviat forma de pastanaga. Bé, aquí m'ha sortit un xurro... però és igual! (Sí, el més important és tenir les idees clares.)

Aquí necesitamos un par para mantener la estructura en equilibrio. Si no existe, la barra se pone a girar y se convierte en un ventilador. (Pim pam.)

Tot això que us explico són teories... Igual demà ve el flipat de torn i diu que tot això és mentida i que és d'una altra manera! Com tot això de la Física... (Que reconfortant.)

Això qui ho va descobrir? El Tesla, no? El dels tesles... (No comento. Aquesta em deixa del tot desarmada!)

1 comment:

A.J. said...

HAHAHAHAHAHAHA! He plorat i tot! Qué chistoso, pues! xD