10 March 2008

Estrellita, Ponce



Nota: només s'admeten crítiques positives.

Note: only positive criticism allowed.

10 comments:

Ricky said...

L'estic acabant d'escoltar, i no crec que la nota fos necessària. M'ha encantat cada nota, i he escoltat embaladit aquesta melodia de somni (quasi em quedo empanat i en una altre món!
Merci.

LSEP said...

T'ha encantat cada nota però no era necessària? A veure si ens aclarim, no?

Més seriosament… Gràcies a la senyora Eliweski tinc un dels discos d'aquest home, Voice of the Violin, que és del que més escolto aquests dies… i és indescriptible…! M'encanta, en tots els sentits de la paraula (jo n'he comptats tres).

Anna said...

Tres sentit de '' m'encanta'' Mmm... jo només ni trobo dos... ja m'informaràs de quin és el tercer! =P

A mi m'ha relaxat molt doncs aquesta cançó... =D sona molt bé!

LSEP said...

Mm… a veure… encantar com empanar… encantar com agradar molt… i encantar com d'encanteri… però encanteri maco, és clar. No em penso transformar en granota, almenys de moment.

Eliweski said...

Vale: al principi he pensat... Que raro! No sé si m'agrada gaire... sona com algo sense melodia concreta, o unes quantes melodies entrellaçades sense sentit, una mica així new age... I llavors m'he donat compte que estava escoltant-lo tant al teu blog com al youtube, i estaven desfasats d'uns segons, i sonava raríssim! Jajajaja! Al final l'he escoltat bé i m'ha agradat molt.

Ciao, amore!

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
LSEP said...

¿Sabes?, esto que dices de Sarah Chang me pareció lo mismo con la Kyung Wha Chung. Se pasan un poco con las energías, creo. Pero bueno, la cara que pone a veces este hombre no es muy relajante… Pero, si le funciona, ¡adelante!

Y lo que ya te dije en una ocasión… Joshua Bell es perfecto porque, además, es guapo… ¡¡Y Sarah Chang NO ES GUAPO!!

Anonymous said...

Mmmm yo no diria guapo eh?? jajaja pero sarah chang es muy guapa xD Bueno eso es cuestion de gustos. Para guapo, Matthew McConaughey en el anuncio de Dolce & Gabbana jajaj

LSEP said...

No es guapo cuando toca porque pone esa cara. Pero yo lo he visto en entrevistas y eso y está per sucar-hi pa!, i més clar, l'aigua. xD Y yo prefiero un guapo a una guapa, no nos engañemos…

Adasa Aeneas said...

Jajaja!!! Ya estamos...

Pues si hay que mojarse nos mojamos... Joshua Bell es guapo. Ale... jajaja!!!

Kissito!!