1 March 2008

Farm animals

All taken in a Ferme Zoo somewhere in the South of France. I don't know why they all stared at me so intently. I hope they weren't seeing a kindred spirit in me.


I say, what! Hallo! Anyone in for a cup of tea with a cloud of milk, what? Jolly good, my deah!


Hey! You, with the funny face over there! You're trespassing! Get out of here, out! OUT! OUT OUT OUT OUT OUT!!!!!!!!!!!!!!!


*raspberry*


Hello, I am Bill Grogan's goat and somehow I have an unexplainable predisposition toward red shirts.


Hug me...? Pleeeease?


No comment.

7 comments:

Anders Viking said...

That's 2 funny...! :DDD XD

I just "LUVE" the last one...it's H
hilarius! I don't think you'd hug that one! :D

Ricky said...

No comments for the last one?? Poor guy!! I would have written "adopt me" HAHAHA!!
Very good footlines!, including "no comments" (which is a comment itself). I miss you all lots, I hope to see you soon!!
Ricky
(check out my blog pweeze)

Eliweski said...

Jajajajaja!!! Quines fotos, son "priceless"!! M'ha encantat aquest post. Els comments són lo millor! Una abraçada!!

Anonymous said...

Ja ja ja ja ja. Sí, mejor sin comentarios... luego nos preguntamos por qué en algunas culturas no se come cerdo...
Bueno los demás muy monos, me encanta el burro xD
Nuevo post en mi blog nuevo, para saber si soy la única que llora cuando ve a Zapatero y a Rajoy discutiendo como niños... el zoo, los debates... lo mismo, ¿no? xD

LSEP said...

M'encanta l'última… Plató diria que és l'ésser que més i millor participa de la idea de CERRRRRRRRDO autèntic!! oink oink

Deixem estar els governants, que si estan allà és, segur, per alguna cosa, i no se'ls ha de deixar de tenir respecte, crec jo.

Anonymous said...

Jolin si aquí no se puede decir nada... pues nuestros gobernantes no son un ejemplo de tener respeto a los demás, no paran de faltarselo entre ellos, pero dejémoslo así, no estaba pensando en molestar a nadie, y viva la libertad de expresión.

Eliweski said...

Bueno, ningú li ha faltat el respecte als governants... però si que es pot dir que no tenen gaire diplomàcia. Abans els governants es respectaven entre ells i ara es tiren els trastos per sobre del cap els uns als altres, no sé si ho fan a propòsit per tenir més audiència o si realment són així de poc cultes... sense faltar el respecte, eh? xD Bueno, el Rajoy res, que no és cap governant, encara... jejeje. Lariska, ti voglio beneeeeeee!!